HSP & MINDSET coaching voor ambitieuze vrouwen

Ben je snel overprikkeld, moe en futloos

en komt er daardoor weinig uit jouw handen?

Nu niet meer!


Ben je snel overprikkeld, moe en futloos

en komt er daardoor weinig uit jouw handen?

Nu niet meer!

Weet je dat je vaak zelf jouw grootste belemmering bent?

Wellicht herken je dit wel...

 • Je bent snel overprikkeld (hallo HSP) en bent zoekende hoe hier mee om te gaan;
 • Je hebt ambitieuze doelen, alleen mis je de energie en krachtige mindset om ze nu eens daadwerkelijk te gaan bereiken; 
 • Je piekert veel en ervaart veel onrust in je hoofd; gek wordt je er van!
 • Je vraagt veel van jezelf en gaat geregeld over je eigen grenzen heen. Dat komt je fysieke en mentale gezondheid niet ten goede;
 • Zelfafwijzing en drang tot perfectionisme zijn je niet vreemd.

Goed nieuws....

Jij, en jij alleen, kunt die belemmeringen laten verdwijnen.

YOU ARE IN CONTROL

Hoe klinkt dit voor jou? 

 • Je raakt niet meer overprikkeld en overbelast omdat je je eigen grenzen kent en deze helder kunt én durft te communiceren;
 • Je ervaart rust en overzicht in je hoofd waardoor je heel bewust je gedachten, emoties en acties kunt kiezen. Dat maakt pas écht impact;
 • Je stapt uit de denkmodus en gaat massive actie ondernemen. Alleen dromen over jouw doelen brengt ze natuurlijk niet dichterbij;
 • Vanuit zelfliefde zorg je voor jouw fysiek en mentale gezondheid;
 • Je kunt met volle energie jouw ambitieuze doelen nastreven, zonder over je eigen grenzen heen te gaan.

Van huidige naar nieuwe situatie

Je geeft je huidige leven een 6. 

Het is wel oké hoor, maar daar blijft het wel bij. 

Je weet dat er meer in zit. Ook voor jou. Of, juist voor jou. Als gedreven vrouw neem je niet zo snel genoegen met minder.


 Opgeven omdat 'het wel prima is zo'? Nee, zo ben jij niet. 

Jij bent bereid om door te zetten. 

Je neemt nooit genoegen met een 6, waarom nu dan wel?


Een kort bezoekje aan je Facebook of Instagram feed en je ontkomt er niet aan of je ziet alweer iemand voorbij komen die haar leven helemaal onder controle heeft. 

'Waarom zij wel, en ik niet?', vraag je jezelf af. 


Misschien schaam je je wel dat je altijd maar meer wilt. Je hoort anderen zeggen dat je niet zo ontevreden moet zijn met wat je hebt. En weet je wat het is? Dat bén je ook niet. 


Je wilt alleen graag naar een next level. 

Zelf de kwaliteit van je leven bepalen. 

Je wilt leven in plaats van geleefd worden. 
Wat is daar nou mis mee?Wat als ik je vertel dat ook jij in staat bent om die 6 

voorgoed achter je te laten. Om die 9+ te leven.


Juist jij. Met jouw gedrevenheid. Jouw ambitie.

En sterke intuïtie.Samen gaan we 1-op-1 aan de slag om rust, overzicht en energie te creëeren in jouw lijf & leven, zodat je jouw ambitieuze doelen kunt nastreven. Ik leer je onder andere:

 • hoe je kunt leven op jouw voorwaarden;
 • hoe je zelf je gedachten kunt sturen én zelfs kunt kiezen;
 • omgaan met de vele prikkels in het dagelijks leven;
 • je tijd effectief en slim besteden aan dat wat er echt toe doet;
 • je fysieke gezondheid optimaliseren aan de hand van voeding, beweging en slaap;
 • je grenzen ontdekken en helder communiceren;
 • afscheid nemen van die perfectionistische trekjes;
 • voor je jezelf zorgen vanuit zelfliefde;
 • je energieniveau boosten. 1. Let op! Dit is géén quick & easy-fix. Ik werk met gedreven vrouwen die niet alleen resultaat willen behalen, maar ook bereid zijn ervoor te werken en te veranderen. Mijn commitment om maximaal resultaat te behalen heb je. Heb ik die van jou? Dan nodig ik je uit om verder te lezen!

 Kortom, samen aan de slag om die 6 om te buigen naar op zijn minst een 9 (het hoeft niet perfect hè ;-))

Zij gingen je voor

Chantal is een zeer professionele coach, die weet wat ze doet. Ze is inspirerend, motiverend en past de begeleiding precies aan op wie jij bent en hoe jij wilt leven.


Chantal coacht mij nu bijna een jaar en dit heeft mij zowel mentaal als fysiek enorm resultaat opgeleverd! Ik ben haar dankbaar voor de groei die ik heb mogen doormaken en die ik nog ga doormaken.

Rianne

Ik heb Chantal mogen ervaren als een creatieve en out of the box coach. Ze speelt geheel in op de ander en sluit goed aan bij waar de behoefte ligt. 


Een vrolijke dame, zeer professioneel en met een duidelijk doel voor ogen: andere dames motiveren en hen begeleiden om hun doelen te bereiken!

Anne-Marije

Zo ontzettend blij dat ik destijds de knoop heb doorgehakt en toch het coachingstraject ben gaan volgen. 


Chantal is een geweldige coach. Ze houdt je een spiegel voor waar nodig, denkt mee, denkt in oplossingen en brengt dit ook over op jou. Je kunt 100% eerlijk zijn zonder dat ze je "veroordeelt". Buiten dat is ze ook nog eens een superleuk (en lief) mens!


Voor wie nog twijfelt, niet doen! Ga ervoor, je gaat er zo veel aan hebben,

Samantha

En zij ook...

Chantal is een enorm gedreven en spontane coach bij wie je je verhaal kwijt kan waar echt naar geluisterd wordt. 


De coaching van Chantal is persoonlijk, op maat gemaakt, creatief & goed van kwaliteit.

Manon

Chantal vraagt altijd hoe het gaat, wat je valkuilen zijn geweest en wat juist heel goed ging! 


Mocht je je leven willen verbeteren op een goede en stimulerende manier schakel dan Chantal in! Zij kan iedereen goed motiveren! 


Bedankt topper! Voorlopig blijf ik zo door gaan met haar als mijn personal coach!

Gaby

Inmiddels ben ik al een poosje bezig en het bevalt super goed, de resultaten mogen er wezen! Chantal heeft mij erg goed geholpen, ze is betrokken en ik kan altijd met vragen bij haar terecht.

Ik kijk erg tevreden terug op het afgelopen half jaar. Persoonlijke coaching bij Chantal is een echte aanrader!

Liza

Mijn naam is Chantal

en ik coach gedreven, hoogsensitieve vrouwen naar hun ideale leven. 


Mijn hoogsensitieve eigenschappen hebben jarenlang tussen mij en mijn altijd ambitieuze doelen in gestaan. Zonder dat ik daar erg in had. Wist ik veel, dat dat zó veel invloed kon hebben op wat ik deed en voelde. 


Middels persoonlijke ontwikkeling en high-end coaching heb ik kunnen ontdekken wat wel en niet werkt voor mij. Mijn hoogsensitieve eigenschappen zijn niet langer mijn vijand, maar mijn kracht.


In mijn programma's en exclusieve 1-op-1 coach trajecten leg ik daarom altijd de focus op het ontdekken en manifesteren van dat wat jou energie geeft. In combinatie met een goed ontwikkelde killer mindset en gedrevenheid kunnen mooie en grootste resultaten niet uitblijven.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een coach-traject?

Een 1-op-1 coach traject duurt minimaal 6 maanden. Uit ervaring is gebleken dat die tijd minimaal benodigd is om serieuze en duurzame verandering te weeg te brengen.

Natuurlijk zul je de eerste positieve veranderingen al veel eerder in het proces gaan opmerken. 


Wil je iets bereiken? Neem daar de tijd voor. Die tijd heb je. Wat krijg ik precies?

Tijdens ons traject zal ik alle kennis en ervaring met je delen die ik heb om jou verder te helpen. 


De coaching vind voornamelijk plaats via Skype gesprekken. De frequentie daarvan bepalen we samen en is onder andere afhankelijk van je doel en van de fase waar je je bevind in het proces. Over het algemeen spreek ik mijn 1-op-1 klanten minimiaal 1 x per 2-3 weken.


Tijdens deze gesprekken houden we je doel altijd helder voor ogen. Kijken we waar je nu tegenaanloopt bij het nastreven van dat doel. En zal ik je middels gerichte vragen en praktische opdrachten voorzien van nieuwe inzichten en handvatten waarmee je direct weer verder door kunt pakken. 


Tussen deze gesprekken door kun je altijd contact met me opnemen via mail en WhatsApp. Handig voor als je even vastloopt of een mooie overwinning wilt delen natuurlijk.

Wat zijn de kosten?

De investering in jezelf is afhankelijk van de duur en intensiteit van het traject. Dit zullen we bespreken tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprekWanneer kan ik starten?

Starten kan wanneer er 1) een geschikte match is tussen ons en 2) er nog plek beschikbaar is. Als aan deze twee volwaarden is voldaan, kunnen we vaak binnen een week starten.


Om te onderzoeken of er een geschikte match is vanaf beide kanten (voorwaarde voor samenwerking), wil ik je vragen om op deze pagina een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek kan ik je tevens informeren over de beschikbaarheid van de 1-op-1 plekken. Ik twijfel nog. Wat kan ik doen?

Je bent niet voor niks tot hier gekomen met lezen. Iets in jou is geraakt door wat je zojuist hebt gelezen. Vul het contactformulier hieronder in als je nog een gerichte vraag hebt, of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Je zit nergens aan vast. 


Blijf vooral niet hangen in 'is dit wel iets voor mij', maar onderneem actie om er écht achter te komen en maak daarna een overwogen beslissing. 

Heb je nog een vraag?

Stel die dan via onderstaand contactformulier

en je hoort snel meer van me.


 • Niet verplicht, wel handig als je gebeld wilt worden met antwoord op jouw vraag

Koekje erbij?